Syberia Serisine Dayanan Animasyon Dizisi Duyuruldu!

07.06.2023 11:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Microids ve yapım şirketi WHAT THE PROD, Benoit Sokal'ın Syberia serisine dayanan bir animasyon dizisini duyurdu. Basın açıklamasına göre iki şirket beraber ve iş birliği içerisinde çalışacak ve animasyon dizisi Syberia hayranlarının beklentilerini karşılayacak. Örnek olarak ise Arcane: A League of Legends Story gösteriliyor.
 
Syberia serisine dayanan yeni animasyon dizisi geliyor
 
 
 
Syberia'nın ikonik evreni yirmi yılı aşkın bir süre önce yayınlanan ilk bölümden bu yana varlığını sürdürüyor. Zengin hikayesi, sembolik karakterleri ve benzersiz atmosferi sayesinde oyuncuları kendine çekiyor ve bu evren artık daha da genişletilmek isteniyor. Kate Walker, Oscar, Youkols ve daha birçok akılda kalan karakterlerle karşımıza çıkan yapım animasyon dizisiyle beraber taçlandırılmaya çalışılıyor. 
 
Ekipler bu animasyon dizisiyle beraber hayranlara daha fazla ulaşmak ve onları memnun etmek istiyor. Bu kapsamda animasyon dizisinin duyurulmasıyla beraber Microids kurucusu Elliot Grassiano şu açıklamayı yapıyor: "Syberia'nın yeni bir formatta tekrardan karşımıza çıktığını görmek gerçekten heyecan verici. Syberia'nın hayranlarına bu ikonik serinin ruhunu mükemmel bir şekilde aktarmak için WHAT THE PROD ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz.
 
Animasyon dizisi için herhangi bir tanıtım fragmanı bulunmuyor. Yakın zamanda daha fazla bilginin gelmesi bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syberia: The World Before Platformlar: PC Geliştirici: Benoit Sokal Dağıtıcısı: Microids Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler