System Shock 3'ü Geliştiren Ekibin Tamamı OtherSide Entertainment'tan Ayrıldı

10.02.2020 08:33 Gazali Çetinkaya

 
OtherSide Entertainment tarafından geliştirilen System Shock serisinin yeni oyunu System Shock 3'ün geliştirme sürecinde işler hiç iyi gitmiyor.
 
Video Games Chronicle'ın haberine göre, tasarım yönetmeni Chase Jones geçtiğimiz hafta stüdyodan ayrıldı ve ondan önce de oyunun yazarı, yönetmeni, tasarımcıları, baş programcısı, kalite kontrol yöneticisi, çevre sanatçısı ve daha fazlası ekipten ayrılmış.
 
Eski bir OtherSide Entertainment çalışanı RPG Codex forumu üzerinden yaptığı açıklamada "Neler olduğunu tam bilmiyorum fakat ekip artık orada çalışmıyor." dedi.
 
"Proje başarısız oldu demek doğru olur mu? Söylemesi zor. Eğer Starbreeze Studios krize girmeseydi taze ve yenilikçi bir oynanışa sahip ilginç bir şey sunabilirdik diye düşünüyorum. Fakat oyuncuların beklediğinden çok daha küçük bir oyun ve böyle sevilen bir serinin devam oyunu için hayal kırıklığı kaçınılmazdı."
 
"Yüksek beklentiler beraberinde pahalı deneyler getirdi. Küçük bir ekiptik ve piyasadaki benzer türdeki oyunların kapasitesiyle rekabet edemeyeceğimizi biliyorduk ve bu yüzden de yaratıcı, zeki ve hatta tuhaf olmalıydık. Benzersiz ve eğlenceli bir şey yapmaya çalışıyorduk fakat bu oyuncuların muhtemelen aç olduğu bir şey değildi." 
 
En son 2019'un başlarında Starbreeze Studios, System Shock 3'ün yayıncılık haklarını oyunun geliştiricisi OtherSide Entertainment'a geri sattığını duyurmuştu. Bunun üzerine OtherSide Entertainment, oyuna yeni bir yayıncı arayışındaydı fakat bir senedir istedikleri yayıncıyı bulamadılar. 2019'un sonlarına doğru pre-alpha aşamasından bir dakikalık oynanış teaser fragmanı yayınlandı.

Oyunun geleceği şu anda belirsiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock 3 Platformlar: PC Geliştirici: OtherSide Entertainment Dağıtıcısı: Starbreeze Publishing Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler