System Shock 3'ün Yarısından Fazlası Tamamlandı

18.03.2019 10:58 Gazali Çetinkaya

 
2015'nin sonunda resmi olarak duyurulan System Shock 3'ün yarısından fazlası tamamlanmış durumda.

OtherSide Entertainment, yayınladığı geliştirici blogunda, oyunun geliştirme sürecinde yolun yarısını geçtiklerini ve yeni yayıncı partner arayışında olduklarını belirtti.

Geçtiğimiz ay Starbreeze Studios, System Shock 3'ün yayıncılık haklarını oyunun geliştiricisi OtherSide Entertainment'a geri sattığını duyurmuştu.

Warren Spector: "Starbreeze ile yollarımızı dostça ayırdık, bu da yeni bir yayıncı partner bulma sürecinde olduğumuz anlamına geliyor. System Shock'ın geçmişi ve şu ana kadar kaydettiğimiz ilerleme göz önüne alındığında, halihazırda ilgi duyan çok fazla yayıncı var. Starbreeze ile yollarımızı ayırmamız geliştirme sürecini etkiledi mi? Pek sayılmaz. Ekip hala heyecanlı ve tam gaz çalışmaya devam ediyor. System Shock 3'ü piyasaya sunacağımızdan ve sürükleyici simülasyon türünde lider bir oyun olarak yer alacağına eminim."

OtherSide Entertainment son olarak oyun hakkında daha fazla bilginin yakında paylaşılacağını ekledi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock 3 Platformlar: PC Geliştirici: OtherSide Entertainment Dağıtıcısı: Starbreeze Publishing Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler