System Shock 3'ün Yayımcısı Starbreeze Olacak

14.03.2017 20:58 Gazali Çetinkaya

 
   Starbreeze Publishing, SystemShock 3'ü oyunculara sunmak için OtherSide Entertainment ile bir anlaşma imzaladı. 
 
   Starbreeze oyunu "PC'ye ve diğer platformlara" getirmek için 12 milyon dolar yatırım yapacak. 
 
   Starbreeze'in belirttiğine göre oyun pazarlama maliyetleri de dahil olmak üzere tam yatırımın % 120'sini telafi edebilecek ve yatırımın telafisi yapıldıktan sonra gelirlerin payı %50 olacak. OtherSide Entertainment, System Shock 3 ile ilgili fikri mülkiyetin yüzde 100'ünü elinde tutacaktır.
 
   Starbreeze CEO'su Bo Andersson-Klint, System Shock 3'ü dünya çapındaki oyunculara getirmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ve oynamak için ilk sırada olacağını belirtirken OtherSide CEO'su Paul Neurath da System Shock 3 için Starbreeze ile işbirliği yapmaktan büyük bir heyecan duyduklarını, Starbreeze'in gerçek anlamda oyuncu olduğunu belirtti.
 
   System Shock 3; Video Oyunu Tasarımcısı Warren Spector ve System Shock, System Shock 2, Thief: The Dark Project ve Deus Ex gibi projelerde yer almış takım OtherSide Entertainment tarafından halihazırda geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock 3 Platformlar: PC Geliştirici: OtherSide Entertainment Dağıtıcısı: Starbreeze Publishing Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler