System Shock Ekran Görüntüleri – 1994 Versiyonu ile Unreal Engine 4 Remake Karşılaştırması

09.07.2019 12:21 Gazali Çetinkaya

Nightdive Studios, System Shock için 1994'te çıkan orijinal versiyon ile Unreal Engine 4 ile geliştirilen remake versiyonun karşılaştırıldığı ekran görüntüleri paylaştı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nightdive Studios tarafından belirtilene göre, yeni oyun klasik deneyime sadık kalacak ve bugünün oyuncularına bir AAA oyundan beklenen modern görünümü ve hissi sunarken aynı zamanda orijinal oyundan sevmiş olduğunuz her şeyi tutacak.

Birinci şahıs rol yapma oyunu System Shock remake PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, Mac ve Linux platformları için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmış değil. Oyunun Kickstarter sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Night Dive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler