TDU 2'deki Sorunlar İçin Yama Yolda

Test Drive: Unlimited 2, yarış severlerin merak içinde bekledikleri yapımlardan biriydi.
14.02.2011 14:52 Levent Polater


    Geçtiğimiz gün çıkışını gerçekleştiren Test Drive Unlimited 2 için sorunların ardı arkası kesilmiyor. Oyunu satın alan oyuncular, yapımın her bir yanında karşılarına çıkan bug'lardan ve hatalardan oldukça şikayetçiler.
 
    Atari ise bu sorunları gidermek için kolları sıvadığını dile getirdi. Oyuncuların sunuculara bağlanma sorunu, kayıt dosyalarında sıkıntı yaşadıklarını bildirildi. Ayrıca karakterlerin güneş gözlüğünün çıkarılamadığı da kaydedildi.
 
    Eden stüdyosu sorunları gidermek için oyunun bazı özelliklerini geçici süre kapadı. Atari de 24 saat içinde sorunların giderileceğini bildirdi. Konsept olarak iyi düşünülmüş olan Test Drive: Unlimited 2'nin bir an önce yamalanmasını bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler