THE FINALS için Alfa Öncesi Oynanış Fragmanı Yayınlandı

28.09.2022 12:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Embark Studios, oynaması ücretsiz çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu THE FINALS için alfa öncesi oynanış fragmanını yayınladı. Oyun 29 Eylül itibarıyla kapalı bir alfa testine ev sahipliği yapacak. Kayıtlar şu anda Steam üzerinden yapılabilir.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde: 
 
Dünyaca ünlü, oynaması ücretsiz, savaş odaklı oyun THE FNALS'a katılın! Değiştirebileceğiniz, sömürebileceğiniz ve hatta yok edebileceğiniz sanal arenalarda takım arkadaşlarınızla birlikte savaşın. Giderek zorluk seviyesi artan turnuvalar ile şanınıza şan katmak için bu birinci şahıs nişancı oyununda kendi oyun tarzınızı oluşturun. 
 
Bilindiği üzere THE FINALS ücretsiz savaş oyunlarından biri. Bu oyunda yarışmacılar sanal dünyamıza bağlanıyor ve turnuvalarda yer alan takımlara katılıyor. THE FINALS 'da değiştirebilecekleri, sömürebilecekleri ve hatta yok edebilecekleri gerçek dünyadan konumlar - bölgeler yer alıyor. Oyuncular buradaki arenalarda savaşıyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/2073850/THE_FINALS/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler