THQ Nordic, Aksiyon Yarış Oyunu Stuntfest: World Tour'u PC için Duyurdu

30.06.2022 18:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Pow Wow Entertainment, aksiyon yarış oyunu Stuntfest: World Tour'u duyurdu. Oyun 2022'de Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oyunun açıklaması ise şu şekilde: 
 
Stuntfest: World Tour'da oyuncular hedefleme özelliği olan fırlatma mekanizmaları ile araba yarışı ve ekstrem sporların birleştiği bir deneyim yaşayacak. 18 oyuncunun katılım gösterdiği bu oyunda çeşitli modlarda eleme usulü mücadeleye edebileceksiniz. Oyuncuların tek bir amacı olacak o da festivalin kazananı olmak.
 
Devasa festival alanı Stuntfest arenada diğer akrobasi tutkunlarıyla takılabilir, reflekslerinle hava atabilirsin. Arabanı ya da karakterini geliştirmek veya özelleştirmek için sahne arkasındaki alanı kullanabilir ve çılgın Stuntshow turnuvasının yeni galibi sen olabilirsin. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler