THQ Nordic E3 2019'da İki Yeni Oyun Duyuracak

19.05.2019 19:46 Gazali Çetinkaya

 
Video oyun yayıncısı THQ Nordic, E3 2019 etkinliğinde iki yeni oyun duyurusu yapmaya hazırlanıyor.
 
İlk duyuru bir remake ve "tüm galakside sevilen ve uzun zamandır beklenen bir oyun / serinin dönüşüne sahne olacak." İkinci duyuru ise "sevilen bir oyun / serinin yeni vizyonu."

İki oyunun demosu E3 2019'da bulunacak fakat katılımcılar ve basın tarafından oynanabilir olmayacak, direkt kayıt ve ekran dışı kayda izin verilmeyecek, b-roll düzenlenmemiş, oynanış görüntüleri sağlanacak. Şimdilik daha fazla bilgi açıklanmadı.
 
THQ Nordic çok sayıda IP'ye sahip. Duyurusunun yapılma ihtimali olan serilerden bazıları Destroy All Humans!, TimeSplitters, Kingdoms of Amalur: Reckoning ve Alone in the Dark.

E3 2019 etkinliği 11 - 14 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Basın konferanslarının tarihlerine ve saatlerine buradaki haberden göz atabilirsiniz.   

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler