THQ Nordic, Gothic Remake için Yeni Fragman Yayınladı

13.08.2022 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Alkimia Interactive, THQ Nordic Digital Showcase 2022 sunumunda Gothic'in yeniden yapım (Remake) sürümü için yeni bir fragman yayınladı. Fragman, izleyicileri tehlikelerin karanlıkta pusuya yattığı Eski Madenin derinliklerine inmeye davet ediyor.
 
Remake ile gelecek yenilikler 
 
- 2001'de piyasaya sunulan popüler ve devrim niteliğindeki oyun Gothic'in tamamen yeniden yapımında Colony'ye geri dönün. Madencilik kolonisi dünyasını, sırlarını ve zorluklarını yeniden keşfedin.
- İsimsiz Kahraman olarak oynayın - Vahşi hayvanlar, yaratıklar ve tehlikeli mahkumlardan oluşan bir dünyada hayatta kalması gereken bir müebbet mahkumunun kaderini yönetin.
- Orijinal Gothic 1'in sadık ve tamamen yeniden yapımı.
- Orijinal dövüş sisteminin temel öğelerini modern çağa taşıyan modernleştirilmiş dövüş sistemi. 
 
Gothic Remake PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Fragman videosu
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gothic Remake Platformlar: PC Geliştirici: THQ Nordic Barcelona Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 11 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler