THQ Nordic Kingdom Come: Deliverance Geliştiricisi Warhorse Studios'u Satın Aldı

13.02.2019 11:44 Gazali Çetinkaya

 
Video oyun yayıncısı THQ Nordic, Kingdom Come: Deliverance'ın geliştiricisi Warhorse Studios'u satın aldığını duyurdu. Kingdom Come: Deliverance'ın tüm fikri mülkiyet hakları da bu satın almaya dahil edilmiştir.

Ön satın alım fiyatı 42.8 milyon euro (yaklaşık olarak 48.51 milyon ABD Doları) olup; nakit ve borçsuz satın alım fiyatı 33.2 milyon euro (yaklaşık olarak 37.63 milyon ABD Doları)'na tekabül etmektedir.

THQ Nordic tarafından belirtilene göre Warhorse Studios, Koch Media'nın altında bağımsız bir stüdyo olarak çalışmaya devam edecek. Kurucular Daniel Vavra ve Martin Klima ile CEO Martin Fryvalsky mevcut rollerini sürdürecek.

Warhorse Studios CEO'su Martin Fryvalsky: "THQ Nordic ailesinin bir parçası olmak, stüdyomuz için önemli bir ileri adımdır. Bu zorlu projeye katılmak için istekli olan bir avuç çalışanla küçük bir başlangıç yaptık. Ekip üyelerimizin yetenekleri, ana yatırımcımızın güven ve desteği ve Kingdom Come: Deliverance'ın geliştirilmesini Kickstarter kampanyası ile destekleyen hayranlarımız uluslararası düzeyde büyümemize yardımcı oldu. Müşterilerimize heyecan verici oyunlar sunma ve oyun endüstrisinin sınırlarını genişletme misyonumuzda THQ Nordic tarafından desteklenmenin bize ekstra bir güç vereceğine inanıyoruz." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler