THQ Nordic, Simülasyon Strateji Oyunu Space for Sale'ı Duyurdu

13.08.2022 13:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Mirage Game Studios, PC (Steam) için simülasyon strateji oyunu Space for Sale'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı ancak oyun şu anda alfa öncesi durumda.
 
Space for Sale misafirperver konutlar, keyifli pansiyonlar ve lüks malikaneler oluşturma görevindeki bir galaksiler arası gayrimenkul geliştiricisinin zevkli yolculuğunu takip ediyor. Uzaylı müşteri listeniz genişliyor ancak talepleri de aynı derecede artıyor.

Konut piyasası tamamen konumla ilgilidir. Güneş sisteminizdeki harikaları keşfetmek için girişimlerde bulunun ve daha da önemlisi bunları güzel kâra dönüştürün. Şu konuda uyarmak isteriz: yerel bitki ve hayvanların bazıları yabancıları pek iyi karşılamayacaktır. Aceleci davranmayın. Dikkatli gözlem ve işbirlikçi deneylerle onların kalbini kazanabilirsiniz. Yerel yaşam biçimlerinin sert biyomlara nasıl adapte olduğunu öğrenin ve yapılarınız ile cihazlarınızı zenginleştirmek için keşiflerinizden faydalanın.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler