TNC Predator, MDL Chengdu Major Dota 2 Turnuvasının Şampiyonu Oldu

25.11.2019 00:42 Hamit Can Sayılgan

 
      Valve & MDL işbirliği ile Çin'de düzenlenen MDL Chengdu Major, Dota 2 turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu TNC Predator takımı oldu.
 
 
 
     Üst tur yarı finalinde Vici Gaming ve TNC Predator karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Vici Gaming, TNC Predator takımını 2-0 yenerek finale yükselen ilk takım oldu. Yenilginin ardından alt tura düşen TNC Predator, burada Evil Geniuses takımını 2-1 mağlup etmiş olan Invictus Gaming ile eşleşti. TNC Predator, Invictus Gaming karşısında 2-0 galibiyet elde ederek, üst tur yarı final rakibi olan Vici Gaming ile yeniden büyük finalde karşılaştı. 5 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmanın sonucunda bu kez 3-1 galip gelen taraf TNC Predator takımı oldu ve MDL Chengdu Major Dota 2 turnuvasının şampiyonu oldu. TNC Predator 300.000 dolar, Vici Gaming ise 160.000 dolar para ödülü kazandı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler