TPS Aksiyon RPG Immortal: Unchained PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

24.08.2017 13:54 Gazali Çetinkaya

 
 
   İsveçli geliştirici Toadman Interactive Gamescom etkinliğinde Immortal: Unchained adlı yeni bir oyun duyurdu.
 
   Third-person shooter aksiyon rol yapma oyunu türündeki Immortal: Unchained 2018 senesi içerisinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Kozmik bir olay sonucu çökmekte olan fütüristik fantezi dünyasında geçecek olan Immortal: Unchained'ta oyuncular "yaşayan bir silah" rolünü üstlenerek gerçekleşen felaketi sonlandırmaya çalışacak. "Ana karakterin zincirleri bir koruyucu tarafından çözüldü ve ona yeteneklerinin sadece dünyayı kurtarmak için gerekli olduğu söylendi. Kim olduğunuzu ve ne yaptığınızı hatırlamadan yola koyulmalı, görevinizi yerine getirmelisiniz."
 
   Geliştirici stüdyo oyunun From Software'in Dark Souls serisinden esinlediğini belirtti. Hareketlilik, saldırı yönü ve iyi zamanlanmış kaçma olayları hayatta kalma için önemli bir rol oynayacak. Standart bir refleks shooter oyunundan uzak olan ve kolay da bir oyun olmayan Immortal: Unchained'ta öldüğünüzde kozmozun akışını denetleyen Monolith tarafından geri döndürüleceksiniz ancak oyun içinde topladığınız deneyim puanları öldüğünüz yerde kalacak. Tıpkı Dark Souls serisinde olduğu gibi. 
 
   Kozmos, oyunda ziyaret edebileceğiniz birçok dünyadan oluşuyor ve bütün dünya Stream adı verilen bir ağ üzerinden birbirine bağlıdır. Stream'i keşfederek; ipuçlarını, teçhizatları ve ödülleri toplayarak Kozmos'u kurtarmak için yeterince güçlü bir silah haline geleceksiniz. 
 
   Immortal: Unchained'ın senaryosu Anne Toole (The Witcher) ve Adrian Vershinin (Killzone: Shadow Fall ve Battlefield 1) tarafından yazıldı.
 
   Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Immortal: Unchained Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Toadman Studios Dağıtıcısı: Sold Out Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler