TSM’in Orta Koridor Oyuncusu Bjergsen Emekli Oldu

27.10.2020 16:23 Hamit Can Sayılgan

 
     Søren “Bjergsen” Bjerg, TSM YouTube kanalından yaptığı duyuru ile profesyonel League of Legends oyunculuğunu bıraktığını açıkladı. Profesyonel oyunculuk kariyerine son veren Bjergsen, TSM‘de aktif olarak rol almaya devam edecek.
 
     Bjergsen, kariyerinin büyük çoğunluğunu TSM takım kadrosunda geçirdiği için şimdiye kadarki en ikonik League of Legends oyuncularından biri oldu. Transferinden bu yana orta koridor hakimiyeti ve oyun tarzı, onu en üst noktaya taşıdı.
 
 
 
     "TSM ile profesyonel olarak oyun oynamış olmak bana çok şey kattı. Onlara her şey için teşekkür ediyorum. Lise zamanlarında çok depresif bir çocuktum ve League of Legends’ı ilk başta sadece okuldan kaçmak için oynuyordum.
 
     8 yıldır profesyonel oyunculuk yapıyorum ve bunun yaklaşık 6 yılı TSM’de geçti. Bundan sonra profesyonel oyunculuktan emekli oluyorum ve yine TSM’in ana koçluk görevini üstleniyor olacağım. Bu kararı ciddi olarak yaklaşık bir senedir düşünüyorum hatta Bahar sezonu bittiğinde gerçekleştirecektim fakat takımımla oyuncu olarak güzel bir sezon daha oynamak istedim.

     Aslında tam olarak emekli oluyor gibi hissetmiyorum. Sadece sahnede göz önünde olmayacağım. Fakat arka planda yine aynı şeyler için tam zamanlı çalışıyor olacağım. Bunlar: başarı, LCS’i kazanmak, Dünya Şampiyonasında iyi oynamak ve en büyük hedef olarak da Dünya Şampiyonası’nı kazanmak!"
Çeviri: Playerbros 
 
     Bjergsen yaptığı açıklamada bunun aldıkları son Dünya Şampiyonasından 0-6’lık grup sonucuyla ilgisi olmadığını tam aksine LCS’in İlkbahar ve Yaz mevsimlerinden beri düşündüğünün altını çizdi. Bjergsen, önümüzdeki sezonlarda TSM’de ana antrenör olarak liderlik edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler