TT Isle of Man Mart'ta Çıkıyor

19.01.2018 13:28 Gazali Çetinkaya

 
   Bigben Interactive ve Kylotonn Racing Games motosiklet yarış oyunu TT Isle of Man için yeni bir fragman yayınlandı ve oyunun Mart 2018'de çıkış yapacağını duyurdu. 
 

   Motorcular için iki tür hız yarışı vardır: Isle of Man TT ve diğerleri. Hiçbir yarış daha zor değildir. Efsanevi Snaefell Dağ rotasının zorluğuyla başa çık: 60.7 kilometrenin tamamı şampiyonlar ve motorlarıyla birlikte aslına uygun olarak yeniden yapıldı.
110 yıllık tarih TT'yi bir motor yarışı efsanesi haline getirdi. Rotanın her kısmını ezberle, her bir dönüşü mükemmel yap, 6 tur boyunca konsantrasyonunu koru, en iyi süreyi elde et ve ismini en büyük şampiyonların yanına yazdır.
 
• SNAEFELL DAĞ ROTASI ASLINA UYGUN OLARAK YENİDEN YAPILDI: Tüm GP yarışlarının hepsinden daha uzun ve daha zor bir yarış için 60.7 km yol ve 264 viraj.
• RESMİ BİNİCİLER VE ONLARIN AŞIRI GÜÇLÜ MOTOSİKLETLERİ: Dağ yollarında 300 km/s'in üzerinde hızlarla geçen 38 motosiklet ve 25 binici.
• TT BİNİCİLERİ TARAFINDAN ONAYLANMIŞ GERÇEKÇİ SÜRÜŞ: gerçek rotaya sürüyormuş hissini deneyimlemek için gerçek gibi motosiklet hareketleri.
• 8 OYUNCUYA KADAR ÇEVRİM İÇİ REKABET

 
   TT Isle of Man PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor.

   Yeni yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TT Isle of Man Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Bigben Interactive Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 23 Mart 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 3 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 3 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 4 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler