Tahmin: The Last of Us Part II, 1440p 30 FPS Olacak

01.10.2019 23:46 Özgür Eroğlu

 
Sony'nin yayıncılığını yaptığı Naughty Dog'un ise geliştiriciliğini yaptığı hem PlayStation için hem de oyun dünyasının geneli için önemli bir yere sahip olan The Last of Us Part II'nin grafikleri hakkında Digital Foundry bir tahminde bulundu.
 
Oyunun yayınlanan oynanış videolarını analiz ederek yaptıkları bu tahmine göre oyun, PlayStation 4 Pro'da 1440p ve 30 FPS olarak çalışıyor. Oyun çıktığında da buna yakın bir şekilde görünebileceğini söylüyorlar.
 
İlk oyunda, gösterdikleri ilk tanıtım videosundaki grafiklere ulaşamasalar da oldukça kaliteli grafiklere sahip bir oyun çıkmıştı karşımıza. Bu oyunda sınırları zorladıklarını videolardan anlayabiliyoruz. Animasyonlar üzerinde oldukça fazla çalışıldığı çok net bir şekilde ortada ve ayrıntılar için özellikle çalışıyorlar gibi.
 
Ancak bu konularda oyun çıkana kadar net bir tahminde bulunmak oldukça zor bir durum. 21 Şubat 2020'de oyunun nasıl göründüğünü hep birlikte göreceğiz. Analiz videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler