Taika Waititi Yeni Bir Star Wars Filmi Yönetecek

05.05.2020 11:05 Özgür Eroğlu

 
Star Wars: The Rise of Skywalker ile Skywalker Saga'sını bitiren Disney'in gelecekteki Star Wars yapımları için yavaş yavaş bilgiler paylaşılıyor.
 
Jojo Rabbit, What We Do in the Shadows ve Thor: Ragnarok filmleri ile tanınan ünlü yönetmen Taika Waititi'nin yeni bir Star Wars filmi yöneteceği onaylandı. The Mandalorian dizisinin ilk sezonunda da yönetmenlik yapan Taika Waititi'nin yöneteceği Star Wars filminin senaryosunu ise 1917 filminin senaristi Krysty Wilson-Cairns ile Taika Waititi birlikte yazacak.
 
Film ile ilgili başka bir detay ne yazık ki bilinmiyor. İlerleyen süreçte daha fazla detay açıklanacaktır. Ancak Taika Waititi, The Mandalorian'ın ikinci sezonunda yönetmenlik yapmayacağını da doğruladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 4 Dk önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler