Take-Two, 2025 yılında "sektöre yön verecek oyunlar" yayınlayacak: GTA 6 ne zaman geliyor?

18.05.2023 18:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games'in üst kuruluşu Take-Two Interactive, 1 Nisan 2024'te başlayıp 31 Mart 2025'te sona erecek olan 2025 mali yılı içerisinde oyun sektörünün yeni standartlarını belirleyecek oyun ve oyunlar yayınlayacağını açıkladı. Take-Two bu yayınlayacağı oyunlarla 8 milyar doların üzerinde net gelir elde edeceğine inanıyor. 
 
Beklenen oyun geliyor: GTA VI
 
 
 
Take-Two Interactive bu açıklamaları mali sonuç raporunda sundu ve açıkça belirtilmese de "sektöre yön verecek ve çığır açan" oyunlardan birinin Rockstar Games tarafından geliştirilen ve henüz duyurulmamış Grand Theft Auto VI oyunu olacak. 
 
Öte yandan IGN tarafından belirtildiği üzere Take-Two Interactive Mayıs 2022'de Zynga'yı bünyesine kattı. Zynga'nın bünyesine katılımıyla beraber geçtiğimiz mali yılda 5,3 milyar dolarlık rekor yıllık kar elde edildi. 
 
Take-Two, 2026 mali yılında yukarı yönlü ivmesini sürdürmeyi planlıyor. Tüm bunlar göz önüne alındığında Grand Theft Auto VI (2024/2025 yılları arasında çıkış yapması bekleniyor) ile beraber yeni bir Grand Theft Auto Online'ın karşımıza geleceğini öngörebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler