Take-Two CEO'su Red Dead Redemption'ın Switch ve PS4 Sürümlerinin Fiyatını Savundu

09.08.2023 17:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Take-Two Interactive CEO'su ve başkanı Strauss Zelnick, yakın zamanda duyurulan Red Dead Redemption'ın Switch ve PS4 sürümlerinin fiyatını savundu. 50 dolarlık fiyat etiketiyle çıkış yapmaya hazırlanan oyun orijinal sürüm şeklinde direkt olarak bir sonraki konsollarda yerini almaya hazırlanıyor.
 
Oyun orijinal sürümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor
 
 
 
Take-Two çatısı altında yer alan Rockstar Games, Pazartesi günü Red Dead Redemption'ın 17 Ağustos'ta Switch ve PS4'e geleceğini duyurdu. Aynı zamanda 13 Ekim'de de bu sürümleri fiziksel olarak piyasaya süreceğini açıkladı. Duyurulan sürümler 50 dolardan çıkış yapacak ve Undead Nightmare DLC'sini de içerecek.
 
Ortaya çıkan bu durum sonrası IGN, Zelnick'e oyuna neden bu fiyatın verildiğini sordu. Özellikle Xbox tarafında geriye dönük uyumluluk aracılığıyla oyunun 29,99 dolardan mevcut olduğunu (Undead Nightmare ile beraber) düşünürsek bu fiyat birçok oyuncu için yüksek.
 
Zelnick aldığı soruya karşılık "Bu fiyatlandırmanın ticari olarak doğru olduğuna inanıyoruz. Dolayısıyla bu fiyattan satışa sunuyoruz" yanıtını verdi. Zelnick ek olarak "Undead Nightmare paketi ilk çıktığında kendi başına harika ve bağımsız bir oyun niteliğindeydi. Bu yüzden tüketiciler için bu fiyat gayet ideal" ifadelerini kullandı.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler