Take-Two, GTA San Andreas ve Vice City Modlarını Kaldırıyor

18.07.2021 10:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Yeni gelen haberlere göre Take-Two, Grand Theft Auto: Vice City ve San Andreas için birçok modu engelliyor ve kaldırıyor. GTA: Underground modunu geliştiren ekip Dsogaming ile iletişime geçti. ModDB sayfasında yer alan modların T2'den bir DMCA bildirimi aldığını belirtti.
 
GTA Underground, GTA III, Vice City, San Andreas, Manhunt & Bully haritalarını birleştiren bir moddur. Oldukça farklı bir konsepte sahip olan bu modun Take-Two'nun tarafından engellenmesi oyuncular için üzücü bir durum. Ancak Take-Two'nun hedefinde sadece GTA Underground modu yer almıyor.
 
Ekibin belirttiğine göre VCS: PCE ve LCS PC portları da kaldırıldı. Bu nedenle, Take-Two şu anda Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas için birden fazla modu/çalışmayı engelliyor. 
 
Take-Two'nun neden böyle bir şey yapmaya karar verdiği bilinmiyor. Teorik olarak, bu modlar oyunu daha eğlenceli kılmak adına yapılıyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce Take-Two'nun bu hamlesi doğru mu?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: Vice City Platformlar: PC Mobil PS3 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler