Take-Two Önümüzdeki Beş Yılda 93 Oyun Çıkarmayı Planlıyor

21.05.2020 00:52 Gazali Çetinkaya

 
Take-Two Interactive'in önümüzdeki beş yıl için iddialı planları var.

Rockstar Games, 2K Games ve Private Division'ı bünyesinde barındıran şirket Mart 2025'e kadar toplamda 93 oyun çıkarmayı planlıyor.

Bu oyunlardan 63'ü core, 17'si mid-core ve 13'ü casual oyun deneyimi. 47'si mevcut serilerden ve 46'sı yeni IP. 72'si konsollar, PC ve streaming için ve 21'i mobil cihazlar için. 67'si ücretli oyun ve 26'sı oynaması ücretsiz oyun.

Şirketin başkanı Karl Slatoff tarafından belirtilene göre planlar şimdilik bu yönde fakat kendileri de bazı oyunların geliştirme süreci sırasında ertelenip veya iptal olabileceğinin farkında.
 
Ek olarak, CEO Strauss Zelnick yeni nesil konsollar hakkında da yorumda bulundu.

Strauss Zelnick tarafından belirtilene göre "Geliştirici ekiplerimiz yeni teknolojinin sınırlarını zorlamanın yollarını bularak yaratıcılıklarını yeni seviyelere taşıyor."

Ayrıca Mart 2021'e kadar sürecek mevcut mali yılda şirketin yaratıcı başarılarını olabildiğince geniş kitleye ulaştırmak istedikleri belirtildi.

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 18 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler