Take-Two: PC Çok Önemli, Çok Heyecan Verici Bir Platform

03.08.2017 06:16 Gazali Çetinkaya

 
   Bugün finansal raporlarını açıklayan Rockstar Games ve 2K Games'in ana şirketi Take-Two Interactive PC platformu hakkında da birtakım açıklamalarda bulundu. 
 
   PC platformunun çok önemli ve çok heyecan verici bir platform olduğunu belirten Take-Two Interactive başkanı Karl Slatoff bazı oyunların PC'de daha çok potansiyeli olduğunu bazı diğer oyunların da daha az potansiyeli olduğunu söyledi.
 
"Gerçekten oyuna bağlı. Bazı oyunlar aslında PC'de daha ağır basar. Örneğin Civilization ve XCOM ancak bazı oyunlar da PC'de daha az ağırlıklıdır. İyi haber ise PC platformunun bizim için canlı oluşu. Harika bir pazar. Büyük bir pazar. Core bir pazar."
 
   Direkt olarak Red Dead Redemption 2'nin PC'ye gelip gelmeyeceği sorulduğunda Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick "Rockstar Games'in kendisinin bir açıklama yapmasını beklemek zorundasınız." dedi ve "Oyunlarımızla ilgili herhangi bir güncelleme firmalarımızdan gelir." diye ekledi.
 
   Take-Two Interactive'in bünyesinde barındırdığı 2K Games PC platformuna oldukça önem verirken Rockstar Games PC'yi konsollardan biraz geride tutmakta. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler