TaleWorlds E3'e Katılmayacak

13.05.2018 22:00 Gazali Çetinkaya

 
   Mount & Blade II: Bannerlord'un geliştiricisi TaleWorlds Entertainment haziran ayında gerçekleşecek E3 2018 etkinliğine katılmayacak.
 
   TaleWorlds Entertainment yayınladığı geliştirici blogunda bu yıl E3'e katılmayacaklarını ancak Mount & Blade II: Bannerlord'u Gamescom'da görebileceğimizi açıkladı.
 
   "Geçtiğimiz haftalarda, bu yıl E3 etkinliğine katılıp katılmayacağımız sorulmuştu. Dikkatli bir şekilde değerlendirdiğimizde bu yıl Los Angeles’a gitmeyeceğimiz yönünde karar verdik. Böylesi bir etkinliğe katılmak için gereken hazırlıklar bize çok fazla zamana, çabaya ve kaynağa mal oluyor ve şu an için oyunumuzu tamamlamaya odaklanmamızın daha iyi olacağını düşünüyoruz. Yine de bu, bu yaz Mount & Blade II: Bannerlord ile alakalı bir şey göremeyeceğiniz anlamına gelmiyor: ufukta Gamescom var!" dedi TaleWorlds Entertainment.
 
   Mount & Blade II: Bannerlord'un henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler