TaleWorlds Entertainment'ın Oyuncularla Konuşmak İstediği Bir Konu Var

04.08.2017 01:21 Gazali Çetinkaya

 
   Mount & Blade II: Bannerlord'un geliştiricisi TaleWorlds Entertainment Steam üzerinden bir açıklama yazısı paylaştı. 
 
   TaleWorlds Entertainment, oyuncularla yani sizlerle yeteri kadar iletişime geçemediklerini, bağlantı kuramadıklarını ve bu ilişki ve iletişim problemini düzeltmeyi planladıklarını belirtti.
 
   Firma bundan sonra her perşembe haftalık bir blog yayınlayarak Mount & Blade II: Bannerlord hakkında daha fazla bilgi vermeyi amaçlıyor. Önümüzdeki haftalarda geliştirme ekibinin üyeleri ile röportaj serisine başlanacak. 
 
   Açıklama yazısının tamamına aşağıdan veya oyunun Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. 
 
   TaleWorlds Entertainment,
 
"Selamlar Kalradya savaşçıları!
 
Bu yaz, TaleWorlds Entertainment için oldukça heyecan verici bir yaz! Geçtiğimiz günlerde ekibimiz, Mount & Blade II: Bannerlord'u, Los Angeles'ta gerçekleşen E3 fuarında sergiledi ve önümüzdeki ay, Avrupa'nın en büyük oyun endüstrisi şovu olan Gamescom'da, çok sayıda gazeteciye oyunun demosunu oynama fırsatı sunacakları bir katılım gerçekleştirecekler.
 
Bu arada sizinle konuşmak istediğimiz bir konu var. Sizlerle yapmamız gereken sıklıkta ve açıklıkta iletişime geçememiş olduğumuzun farkındayız. Topluluğumuz ile yeterince bağlantı kuramadığımızdan, bu durum zaman zaman sizlere hak ettiğiniz ilgiyi göstermediğimiz yanılgısına kapılmanıza neden olmuş olabilir. Böylesine muhteşem bir desteği bize verdiğiniz için son derece minnettarız. Yıllardır bizim için orada olmanızın bizim için ne kadar değerli olduğunu sizlere yeterince söyleyemedik.
 
Şu andan itibaren, sizlerle olan ilişki ve iletişimimizi geliştirmeyi planlıyoruz. Mount & Blade II: Bannerlord'a sahip olmak için ne derece sabırsızlandığınızı biliyor ve bunca yılın sonunda bu kadar çok sorunuz olmasını anlıyoruz. Sizlerle sıkı ilişkiler kurmanın en iyi yolunun şeffaf olmaktan, kapılarımızı sizlere açıp günlük işlerimizi tanıtmaktan ve TaleWorlds Entertainment ve Mount & Blade ile alakalı şu anda ve zaman içinde, söyleyebileceğimiz ve söyleyemeyeceğimiz her şeyi paylaşabileceğimiz açık kanallar oluşturmaktan geçtiğini düşünüyoruz. Sizlere sunabileceğimiz en iyi oyunu yaratmak için, ki bu bizim yıllarımızı alan zorlu bir görev, var gücümüzle çalışıyoruz ve bu çalışmamızda bizi daha da sıkı çalışmaya iten en önemli unsur sizin desteğiniz!
 
İşte bu yüzden, haftalık yeni bir blog başlatıyoruz! Bundan böyle her perşembe, Mount & Blade'in arkasında kim olduğunu görebilecek, oyunun tamamlanıp sizlere ulaşmasını sağlayan tasarımcılar, grafikerler, programcılar ve diğer görevlerdeki çeşitli çalışanlardan oluşan yetenekli ekibi tanıma fırsatı bulacak; çabalarımız, umutlarımız, günlük işlerimiz ve oyunun en sevdiğimiz kısımları hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz... Okumaktan keyif alacağınızı ve oyunu bekleme sürecinizin kolaylaşacağını umuyoruz! Farklı tüm topluluklarımıza ve dillerine değer verdiğimizden ve bizim için “birinci sınıf” ya da “ikinci sınıf” oyuncu gibi ayrımlar olmadığından, blog paylaşımlarımız bir çok farklı dilde yayınlanacaktır. İlerleyen zamanlarda paylaşacağımız bilgiler arasında yer alacak olan, oyun yayınlandığında hangi dil seçeneklerinin destekleneceğini şimdilik açıklayamıyoruz. Bu nedenle, blogta yer alan, örneğin Katalan dilindeki bir paylaşımın, oyun dil seçenekleri arasında Katalanca'nın da yer alacağı anlamına gelmeyeceğini unutmayın.
 
Önümüzdeki haftalarda, geliştirme ekibinin üyeleri ile yapacağımız kısa bir röportaj serisine başlıyoruz; bu seri için TaleWorlds'ün kurucusu ve CEO'su Armağan Yavuz'dan daha iyi bir başlangıç düşünülebilir mi? Neredeyse herkesin bildiği üzere Yavuz, firmayı 2005 yılında kurdu ve hala firmanın arkasındaki güç olmaya devam ediyor. Eğer sizin de onun ya da çalışmaları hakkında özellikle öğrenmek istediğiniz bir şey var ise, yorum kısmına sorunuzu yazabilirsiniz. Yorum kısmındaki sorulardan bir tanesini seçerek röportaj sorularımıza ekliyor olacağız!
 
Ayrıca, sosyal medya kanallarımızı iyileştirmek için de çalışıyoruz, böylece bize nereden ulaşabileceğinizi biliyor olacaksınız. Ancak bu konu ile alakalı detayları bu yaz, ilerleyen günlerde paylaşmış olacağız. Bu arada, TaleWorlds Entertainment ve Mount & Blade ile alakalı bizimle konuşmak ve güncel haberleri takip etmek isterseniz, bize, mevcut Twitter ve Facebook hesaplarımızın yanı sıra, yeni açılan ve çıkacak olan oyun hakkında konuşabileceğiniz resmi forumumuzdaki Mount & Blade II: Bannerlord bölümünden de ulaşabilirsiniz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 18 Dk önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 44 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler