TaleWorlds Entertaintment Çinli Firma NetEase ile Ortak Oluyor

02.08.2019 16:46 Özgür Eroğlu

 
TaleWorlds ve NetEase Games ortak oluyor. Daha önce yaptığımız haberden bileceğiniz üzere TaleWorlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin dün istifa etmişti. Şirketin gelecek planlarını merakla beklerken bu haber geldi. Çok ilginç ve tuhaf. NetEase Games, geçen yıl çokça konuşulduğu için aşina olabileceğiniz başka bir firma. NetEase Games, Diablo Immortal mobil oyununu geliştirilmesiyle tanınan bir firma. TaleWorlds'ün bu ortaklığı, şirketin Çin pazarına girebilmesi için güzel bir fırsat. 
 
 TaleWorlds'ün resmi siteden yaptığı açıklamayı altta bulabilirsiniz.
 
 "Çin'in önde gelen internet ve oyun servis sağlayıcılarından NetEase, Inc.'in (NASDAQ: NTES) çevrimiçi oyunlar bölümü NetEase Games ile yeni bir ortaklık duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

NetEase Games ile birlikte bu yolculuğa başlamaktan ve yan yana çalışarak uzun yıllara dayanan başarıları dört gözle bekliyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce Death Relives Demo İnceleme 2 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler