TaleWorlds Gamescom 2018 Planlarını Açıkladı

17.08.2018 19:28 Gazali Çetinkaya

 
E3 2018'i pas geçen TaleWorlds Entertainment 21 - 25 Ağustos tarihlerinde Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom 2018 etkinliğine katılacak ve stüdyo etkinlik için olan planlarını paylaştı.

TaleWorlds geçtiğimiz yıl Gamescom'a Mount & Blade II: Bannerlord'un çok oyunculu mod demosu ile katılmıştı. Stüdyo bu seneki Gamescom'a tek oyunculu mod demosu ile katılacaklarını belirtti.
 
TaleWorlds'ün Gamescom 2018 demosu hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:
 
"Gelecek hafta konuklarımızı standımızda Bannerlord’un tek oyunculu sandbox stratejik haritasını denemeye davet ediyoruz. Sandbox’a girmeden önce, önceden hazırlanmış karakterler arasından seçimlerini yapabilecek ve istedikleri kadar çok şey denemekte serbest olacaklar! Bu noktada bazılarınız ‘önceden hazırlanmış karakterle neyi kastediyorsunuz?’ diye soruyor olabilirsiniz. Kısaca açıklayalım. Bannerlord, derin bir karakter hazırlama sistemine sahip ve konuklarımızın oyunu oynayabilecekleri kısıtlı süre zarfında sandbox’ın farklı bölümlerini deneyimlemelerini istiyoruz. Konuklarımızın 30 dakikalık oturumlarını, avatarlarını güzelleştirmek için harcamayacaklarından emin olmak için de karakter oluşturma sürecini atlamalarına karar verdik!

Peki konuklarımız demo sırasında neler yapabilecekler? Aslında karşısına oturacakları bilgisayarda kendi başlarına olacaklar. Bizler elbette ki rehberlik ve yardım etmek için orada olacağız ancak yapacakları şeyler tamamen kendilerine bağlı. Konuklar özgürce haritayı ve yerleşim yerlerini keşfedebilecek, Kalradya’nın farklı halkları ile tanışabilecek, birlikler toplayıp eğitebilecek, talim ve savaşlara katılabilecek, ticaret yapabilecek, turnuvalarda yer alabilecek ve eşraftan görev alabileceklerdir. Demo, oyunun ilk safhalarında geçecek ve oyuncuların kısıtlı sure zarfında bir ülkeye katılmak ve kuşatmalarda yer almak gibi orta ve ileri seviye özelliklere erişmeleri ne yazık ki mümkün olmayacak. Yine de oyuncuların Bannerlord’da ilk adımlarını atarken nelerle karşılaşacaklarını beklemeleri konusunda iyi bir sunum olacağını düşünüyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler