Tales from the Borderlands 24 Mart'ta Switch'e Geliyor

18.02.2021 03:06 Gazali Çetinkaya

 
Telltale Games'in geliştirdiği hikaye odaklı macera oyunu Tales from the Borderlands dün PlayStation 4, Xbox One ve PC için tekrar satışa sunuldu ve yakında Switch'e de geliyor.
 
Yayıncı 2K Games, Tales from the Borderlands Switch versiyonunun 24 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Borderlands evreninde geçen ve yapılan tercihlere göre şekil alan bir hikâyesi olan, o çok sevilen macera oyunu geri dönüyor! Borderlands 2 ve Borderlands 3 arasında geçen olaylara dayanan Tales from the Borderlands'te, hırsla çıktıkları yolda büyük işlere imza atacak olan iki güvenilmez karakterin serüvenine tanıklık edeceksin. Yaptığın tercihlerle bu hikâye sadece sana ait olacak ve bazen komik bazen de yürek burkan ve aklının ucundan geçmeyecek sonuçlara yol açacaksın.

Hyperion kuruluşunun başındaki kötü nam salmış Handsome Jack'in yerine geçmeye çalışan bir şirket çalışanı Rhys ile iyi laf yapan ağzıyla kendini her türlü beladan kurtarabilen, zeki bir dolandırıcı Fiona'yı oynayarak ölümcül Pandora gezegenini keşfet. Zaten şaibeli olan bir anlaşmada işler yolunda çıkınca Rhys ve Fiona kendi paylarını almak için istemeden bir araya geliyor, tehlikeli gangsterlerle, yamyam haydutlarla ve yol boyunca onları sarıp sarmalayan yaban hayatıyla karşı karşıya geliyor. Pandora'da şöhrete giden bu çılgın serüvende onlara nasıl yön vermek istersin?

- Tales from the Borderlands'in tüm beş bölümünü de içerir.
- Macerayı tamamen farklı iki ana karakterin gözünden yaşa: Hyperion yalakası Rhys ve zeki dolandırıcı Fiona
- Yaptığın her tercihle olay örgüsünde ilerleyecek, kendi serüvenini yaşayabilecek ve diğer karakterlerle olan ilişkilerini şekillendirebileceksin.
- Pandora ve Helios'u orada yaşayanların gözünden gör. Üstelik her an mizah ve dramla birlikte.
- Borderlands serisinden tanıdığın karakterlerle yolun kesişecek ve Rhys'in kankası Vaughn ve Fiona'nın çok bilmiş kız kardeşi Sasha gibi yeni karakterleri de tanıyacaksın.
- Borderlands evreninde geçen bu çok önemli hikâyede kahramanların ve kötülerin nihai kaderlerine tanıklık et.

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler