Tales of Arise: Alphen Fragmanı Yayınlandı

19.06.2021 13:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, Tales of Arise için Alphen'i tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Alphen, yakın muharebede her tür düşmanla savaşmak için bir dizi yeteneğe sahip hızlı bir kılıç ustası olarak tanımlanıyor.
 
Oyun hakkında
 
Unutulmuş hatıralar ve acı. Çıkarmanın mümkün olmadığı bir maske. Rena'nın tiranlığının ardındaki sır. Blazing Sword'u kullanarak gerçeği ortaya çıkarın. 300 yıl önce Rena, Dahna'yı ele geçirmişti. Şu anda Dahna hala Rena'nın boyunduruğu altında. Orada şans eseri gizemli bir kızla karşılaşması, genç bir adamın kılıcı eline almasına neden olur. 
 
Tales of Arise , dünya genelinde 10 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 9 Eylül'de Japonya'da konsollar için piyasaya sürülecek.
Alphen fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Arise Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler