Tales of Kenzera: Zau İlk Gün PlayStation Plus'a Geliyor

03.04.2024 15:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts’ın ve geliştiriciliğini Surgent Studios’un üstlendiği yandan görünümlü platform oyunu Tales of Kenzera ZAU için yeni bir gelişme yaşandı. Açıklanan detaylara göre oyun 23 Nisan tarihinde piyasaya sürüldüğünde ilk gün PlayStation Plus Oyun Kataloğunun bir parçası olacak. Böylece aboneler herhangi bir ek ücret ödemeden oyuna erişim sağlayabilecek.
 
Tales of Kenzera: Zau platform odaklı aksiyon keşif deneyimi sunacak
 
 
 
Abubakar Salim tarafından kurulan Surgent Studios'un ilk oyunu Tales of Kenzera: ZAU’dan beklentiler bir hayli yüksek. Oyun içerisinde hikaye odaklı bir yapı bulunuyor ve aynı zamanda aksiyon ve keşif unsurları da ön plana çıkıyor. 23 Nisan tarihinde oyun PlayStation Plus Oyun Kataloğuna geliyor. PlayStation Plus Extra ve Premium aboneleri bu oyundan faydalanabiliyor.
 
Oyuncular burada genç bir savaşçı ve şaman karışımı olan Zau'nun kontrolünü eline alıyor ve ölüm tanrısı Kalunga'yı aramaya çıkıyor. Ana karakterimiz burada bir pazarlık arayışına giriyor ve ölü olan babasını Ölüler Diyarından geri getirmek için elinden geleni yapıyor. Oyunun temel hikayesi bunun etrafında dönüyor.
 
Tales of Kenzera: ZAU, 23 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler