Tales of Vesperia: Definitive Edition Hikaye Fragmanı

13.11.2018 11:35 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco, Tales of Vesperia: Definitive Edition'ın hikayesinin tanıtıldığı yeni bir fragman yayınladı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Tales hayranlarını peşinden sürükleyen genç bir kahramanın adalet için çıktığı yolculuğu anlatan öykü geri dönüyor. 10. yıl dönümünü kutlayan Tales of Vesperia, "Tales of" serisinin en sevilen halkalarından biridir ve güzel bir şekilde yeniden düzenlenmiş tam HD grafikleriyle, daha önce görülmemiş karakterleriyle, genişletilmiş hikayesi ve daha fazlasıyla geri dönüyor!
 
Hepsi tek bir sürümde - Güncelleştirilmiş tam HD grafikler, yepyeni müzikler, heyecanlı mini oyunlar, baş düşmanlar ve yayımlanmamış kostüm koleksiyonu DLC'si ile oyunun Definitive sürümüne adım atın!
 
Ekip daha da güçleniyor - Yuri; Estelle, Karol, Rita, Raven, Judith, Repede ve iki yeni oynanabilir karakterle maceraya yelken açıyor! Neşeli ve güçlü genç korsan kız Patty Fleur; hazine, macera ve unuttuğu anılarını arıyor. Yuri'nin en yakın arkadaşı ve İmparatorluk Şövalyesi Flynn Scifo, yolculuklarında ekibe katılıyor!
 
Zarafetle savaşın - Favori ekibinizi oluşturun ve yeni Mystic Artes ve yeteneklerle heyecan verici gerçek zamanlı savaşların tadını çıkarın.

 
Tales of Vesperia: Definitive Edition 11 Ocak 2019'da dünya genelinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Vesperia: Definitive Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler