Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

23.04.2024 14:38 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Weta Workshop, tek oyunculu yaşam simülasyon oyunu Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game'in bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için dijital olarak Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Lehçe, Türkçe, İspanyolca, Latin Amerika İspanyolcası, Brezilya Portekizcesi, Japonca, Korece, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Evine hoş geldin hobbit! Yaratıcı stüdyo Weta Workshop'ın geliştirdiği bu oyunda huzur dolu, muhteşem Shire manzarası eşliğinde bir hobbit olarak hayatını sürdüreceksin. Orta Dünya'nın huzurlu köşesini keşfetmek, evini istediğin şekilde dekore etmek ve bu dünyayı tecrübe etmek senin elinde. Bir Yüzüklerin Efendisi Oyunu: Tales of the Shire'da Hobbit dostların ve tanıdık yüzler seni bekliyor.

Kendi hobbitini yarattıktan sonra Subaşı'na doğru yola çıkacaksın. Henüz resmi bir Hobbitköy köyü olmayan bu şirin yerleşkenin gelişmesine yardım etmen gerekiyor. Kendi hobbit evini dekore edecek, bahçenle ilgilenecek, temiz göletlerde balık tutacak, yabani otlar ve meyveler toplayıp kasaba halkıyla takaslar yapacaksın. Hobbit dostlarınla paylaşacağın yemekler hazırlayıp ilişkilerini de geliştireceksin.

Bu macerada bir sürü şey görüp yemekle kalmayacak; harika ormanları, gölleri ve muhteşem bir doğayı keşfedeceksin.

Kendini küçük şeylerin önemli olduğu rahat ortamın akışına kaptır. Kasaba halkını bir araya getirerek Subaşı'nın bir köy olmasını sağlamak senin elinde. Bir Yüzüklerin Efendisi™ Oyunu: Tales of the Shire'da hoş bir ortam seni bekliyor. 
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler