Tango Gameworks'ten İlk Konsept Tasarım Resmi

01.11.2010 09:44 Alkan Adakaner


 
    Shinji Mikami son dönemlerde yeniden popüler olmaya başladı. Resident Evil'ın yaratıcısı olan Mikami'nin Capcom'dan ayrılması oldukça ses getirmişti. Platinum Games bünyesinde geliştirdiği Vanquish adlı oyunla adını tekrar yüksek sesle duyuran Mikami'nin şu an yeni bir oyun üzerinde kendi firması Tanga Gameworks'te çalışıyor.
 
     Kısa bir süre önce oyun dünyasının en büyükleri arasında yer almak isteyen Zenimax (Bethesda ve id'nin de sahibi) tarafından satın alınan Tango Gameworks'un nasıl bir oyun üzerinde çalıştığı merak konusu.
 
     Firmanın blog'unda yukarıdaki resim "Mr.O" adıyla yayınlandı. Önümüzdeki günlerde buna benzer daha fazla çizim yayınlanacakmış. Kim bilir bu tür resimler belki de firmanın gelecekteki oyunuyla ilgili ilk bilgileri içeriyordur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos Krafton, Gamescom 2026 Açılış Gecesi Canlı Yayınında 5 Yeni Oyununu Tanıttı 28 Ağustos Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler