Tannenberg 24 Temmuz'da PS4 ve Xbox One'a Geliyor

01.07.2020 14:36 Gazali Çetinkaya

 
Geliştiriciler M2H ile Blackmill Games, Birinci Dünya Savaşı FPS oyunu Tannenberg PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının 24 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.

Microsoft Store'da %10 indirimle 50,62 TL'den ön siparişte.
 
Oyun ilk olarak 13 Şubat 2019'da PC (Steam) için çıkmıştı. 24 Temmuz'da yayınlanacak yeni Przemysl haritası PC ve konsol versiyonlarına dahil olacak. 
 
Oyun hakkında:
  

64 oyuncunun muharebe meydanında her biri farklı stratejik avantaj getirecek kilit sektörlerin kontrolünü sağlamak için savaşmasıyla birlikte; Tannenberg, 1. Dünya Savaşı'nda Doğu Cephesi'nin büyük muharebelerini tekrar hayata döndürüyor. Rus İmparatorluğu, Almanya ve onların müttefikleri, ilk şahıs nişancı (FPS) oyuncularına ve tarih hayranlarına yepyeni bir deneyim sunuyor.
 
Altı tim, oyunculara taktiksel özgürlük tanıyan altı harita ve yapay zekâ (AI) bot tam destekli 64 oyunculu oyun modu bulunuyor; böylece epik savaşları ne zaman olursa olsun deneyimleyebilirsin! WW1 Game Series'nin ilk girdisi olan Verdun'da ayrıntıya verilen önemin aynısını göstererek her şey yeniden yaratıldı.
 
Bu tarihsel oyun, Doğu Cephesi'nin gölleri, ormanları, dağları ve karlı platolarında geçiyor - tarihin en ikonik kuşatma savaşlarından biri olan 1914'teki Tannenberg Muharebesi'nden ilham alıyor. Oyuncular; Rus Frontovik ve Kazak timleri ile Romenler tarafından savaş meydanına getirilen ve gerçeğine yakın modellenmiş ekipman ile başa çıkmakta uzmanlaşabilecekler ya da İttifak Güçleri'ne katılarak Avusturya-Macaristan K.u.K. timi, Alman Piyadeleri ve Bulgarlar'ın yanında savaşacaklar.
 
Tannenberg çeşitli oyun modları sunuyor - bunlar arasında; 64 oyuncunun hedeflerin ve cephe hatlarının sürekli değiştiği büyük haritalar üzerinden savaştığı, Doğu Cephesi'ndeki savaşın doğasını gözler önüne seren heyecan verici Manevra oyun modu da var. Dört kişilik timinizle birlikte çalışarak ve farklı becerilerinizden yararlanarak ölümcül savaşlarda hayatta kalın. Gerçeğine yakın silahlar, sahici üniformalar, rahatsız edici derecede vahşet ve gerçek muharebelere dayandırılan haritaları da içeren tarihsel detay zenginliği vardır.
 
Bu, Doğu Cephesi'ndeki topyekûn savaş! Topçu yalım ateşi ve zehirli gazlardan öldürücü ağır makineli silahlar ve etkili tüfeklere kadar birçok silah türünde uzmanlaşın. Savaş meydanı tehlikeli bir yerdir ve biraz düşünmek hayatta kalmana yardımcı olacak – ateş edin, gözünüzü dört açın ve şiddetli sıcak çatışmalarda çarpışmak için her zaman tetikte olun.
 
Tannenberg'in Manevra oyun modu; 64 oyuncu, büyük açık haritalar ile hücum edeceğin ve savunacağın sektörleri kendin seçma özgürlüğü sayesinde Doğu Cephesi'ndeki savaşın özünü yansıtıyor. Sadece düşmanların, siz aynısını yapmadan önce, gizlice arkanıza geçmediğinden ve etrafınızı sarmadığından emin olun.
 
WW1 Game Series, şimdi Tannenberg ve Verdun'u da kapsıyor Batı Cephesi'nde kuruluyor). Sahici 1. Dünya Savaşı nişancıları, sürekli değişen cephe hatlarının kontrolü için savaşan oyunculara geniş bir tim yelpazesinden seçim yapma olanağı sunuyor.
 
Doğu Cephesi'nin atmosferini, Verdun'daki aynı gerçeklik seviyesinde yeniden yarattık. Geniş çaplı bir araştırma yapıldı; üniformalar en ince ayrıntısına kadar yeniden yaratıldı ve silahlar referanslarıyla aynı olacak şekilde modellendi. Haritalar, Galiçya'nın yüksek ormanlarından yakma ve yıkma taktiklerine maruz kalan bir Polonya köyüne kadar büyük bir coğrafyaya dayanan gerçeğe uygun yerler ve arazi düzeni kullanıyor.
 
Konsol versiyonları duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tannenberg Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blackmill Games Dağıtıcısı: M2H Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler