Team Bondi'nin Yeni Projesi 5 Yıl Sürmeyecek

L.A Noire'da karakterlerin yüz ifadeleri bir filmden farksız
23.05.2011 10:53 Alkan Adakaner


     Team Bondi başkanı Brendan McNamara sonraki projelerinin L.A Noire gibi 5 yıl sürmeyeceğini söyledi. Bizi L.A Noire için oldukça uzun süre bekleten ekip bu defa elini çabuk tutacak.

     Geliştirici ekip aynı zamanda yeni bir teknoloji üzerinde de çalışıyormuş. L.A Noire'da yüz ifadelerinin çok gerçekçi olmasını sağayan "Motion Scan" teknolojisini daha da ileri taşıyan yeni teknoloji ile tüm vücut tıpkı L.A Noire'daki yüz ifadeleri gibi gerçekçi hareketlere sahip olacak.

     Tribeca film festivaline davet edilen ilk oyun olma ünvanını taşıyan L.A Noire ile oyunlardaki gerçekçiliğin bir adım ileriye gittiği inkar edilemez. Team Bondi'nin yeni sistemi de "film gibi" oyun oynamamızı sağlayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler