Team ICO Collection'dan Büyüleyici Videolar

Hani bir film başlar da....hiç bitmesin istersiniz. işte Team ICO collection'da başınıza gelecek olan da bu...
05.07.2011 12:52 Ersin Kılıç


     ICO ve Shadow of the Colossus'u bir araya getirecek olan Team ICO Collection paketi için yeni tanıtım videoları yayınlandı. Team ICO Collection'un internet sitesini güncelleyen Sony, yenilenen sitede her iki oyunun da yeni bir tanıtım videosuna yer vermiş.
 
     Videoları izlediğimde ise şahsen her iki oyunu da ne kadar özlediğimi farkettim. Aklıma gelen ilk cümlelerden birisi ise "Zamanında ne oyun yapmışlar" oldu. Şimdi bile bu kadar özgün yapım ile karşılaşamaz iken, Team ICO ekibinin PS2 platformuna iki müthiş macera sıkıştırdığına şahit olduk.
 
     28 Eylül'de Avrupa çıkışını gerçekleştirecek olan Team ICO paketini, özellikle her iki oyunu da oynamayanların kesinlikle almasını öneriyorum. tabi kolleksiyoncuların ve oyunu daha önce oynamış olanların kaçırmayacağına eminim. 
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ICO & Shadow of the Colossus Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 19 Dk önce Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 32 Dk önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 35 Dk önce Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak 2 Saat önce DirectSR Teknolojisi FSR, DLSS ve XeSS'i Birleştiriyor (Video) 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler