Team Liquid, Dota 2 Takımıyla Yollarını Ayırdı

13.09.2019 02:01 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Amerikan elektronik spor organizasyonu Team Liquid, Dota 2 takım kadrosuyla yollarını ayırdığını duyurdu. Karşılıklı olarak yollarını ayıran takım ve takımın oyuncuları, kaptan Kuro "KuroKy" Takhasomi önderliğinde kendilerinin kuracağı yeni bir organizasyon çatısında Dota 2 mücadelesini sürdürecek. Konuyla ilgili her iki tarafta birbirlerine teşekkürlerini iletti. Team Liquid CEO'su Victor "Nazgul" Goossens, TI9 turnuvasında KuroKy'nun kendi takımını oluşturmak istediğini söylediğini ve bu durumun kendisini ne kadar çok üzse de geride bırakılan 4 sene için gururlu olduğunu belirtti.
 
     2014 yılında Dota 2 kadrosu ile fes etmiş olan Team Liquid, yeniden yapılanma sürecine girmişti. 2015 yılında kaptan KuroKy önderliğinde yeni takım kadrosunu oluşturmasıyla birlikte Team Liquid Dota 2 arenasında yükseldi. Yeni kadro, The International 2017 turnuvasını birinci, The International 2019 turnuvasını ise ikincilikle tamamladı.   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler