Team Meat 3DS'i Düşünüyor

30.12.2011 21:49 Samet Konuksal


     The Binding of Isaac'la da, Super Meat Boy'la da bizlere keyifli vakitler yaşatan Team Meat, Nintendo'nun yükselişte olan el konsolu Nintendo 3DS'i düşünüyor.
 
     Formspring üzerinden soruları yanıtlayan Team Meat üyesi Edmund McMillen, oyunları adına 3DS'i düşünüp düşünmediklerini soran bir kişiye, bazı yayıncıların kendilerine bu konu hakkında geldiklerini söyleyip, The Binding of Isaac'i 3DS'e port etme planları olduğunu belirtmiş.
 
     Ayrıca "The Binding of Isaac iOS platformlara gelir mi?" şeklindeki bir başka soruya McMillen, "The Binding of Isaac'ı PC'den başka görebileceğiniz tek platform 3DS olacak." cevabını vermiş. 
 
      Ekibin son çıkan oyunu The Binding of Isaac'in 3DS sürümü garanti gibi gözüküyor. Super Meat Boy hakkında bir bilgi yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Binding of Isaac Platformlar: PC PS4 VITA Geliştirici: Team Meat Dağıtıcısı: Team Meat Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu 17 Ekim PUBG: Battlegrounds 43.2 Güncellemesi, Oyuna Bentley Araç Kozmetikleri ve Yeni Bir PvE Modu Ekliyor 15 Ekim Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler