Team Sonic Racing ‘Kişiselleştirme’ Fragmanı ve Kısa Animasyon Serisinin İlk Bölümü Yayınlandı

17.03.2019 21:10 Gazali Çetinkaya

 
Sega Team Sonic Racing'in kişiselleştirme özelliklerinin tanıtıldığı yeni bir fragman ve oynanış videosu yayınladı.

Team Sonic Racing'te oyuncular araçlarını güç arttırıcılar, kornalar, boyalar, araç kaplamaları ve diğer çeşitli özellikler kişiselleştirebilecek. Oyuncular oyun içi kredi kazanarak garajındaki araçlarının önü ve arka kısımlarını veya aracın performansını ve yol tutuşunu etkileyen tekerleklerin kilidini de açabilecekler.

Sega ayrıca Team Sonic Racing Overdrive adlı iki bölümlük kısa animasyon serisini duyurdu ve ilk bölüm “Dangerous Distractions” yayınladı. Animasyon serisi Sonic, Tails, Knuckles, Shadow, Rogue, Amy, Big the Cat ve Chao (Neutral Chao, Hero Chao, Dark Chao ve Omochao) karakterlerini içeriyor.

Team Sonic Racing 21 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkış yapacak.

Kişiselleştirme fragmanına ve oynanış videosuna, “Bingo Party” müziğine ve kısa animasyon serisinin ilk bölümüne aşağıdaki oynatıcılardan ulaşabilirsiniz.  
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Team Sonic Racing Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sumo Digital Dağıtıcısı: Sega Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 18 Dk önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 37 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler