Team Sonic Racing Resmi Olarak Duyuruldu

30.05.2018 18:55 Gazali Çetinkaya

 
   Bugünkü Wal-Mart sızıntısının ardından Sega, Sumo Digital tarafından geliştirilen Team Sonic Racing oyununu resmi olarak duyurdu.

   Team Sonic Racing bu kış PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 

Team Sonic Racing, arcade ve hızlı tempolu rekabetçi tarzı yarışın en iyi unsurlarını birleştiriyor. Birlikte yarış ve Power up ile hız arttırıcılar paylaşarak takım olarak birlikte çalış. Yarış stilinizin kontrolünü ele alın, 3 farklı karakter tipinden birini seçin ve yarış stilinize uyacak şekilde özelleştirme seçeneklerinin kilidini açın.

Online Multiplayer ve Local Co-Op Modları – Yarış başına 12 oyuncu, 4 oyuncu split screen ve Grand Prix, Exhibition, Time-Trial ve Team Adventure dahil olmak üzere çeşitli offline / online yarış modları.
 
Takım Yarışı – Takım olarak yarışın, takım olarak kazanın. Takım arkadaşlarına yardım etmek, rakipleri nakavt etmek ve takımınızın gücünü ortaya çıkarmak için çeşitli takım hareketlerini kullanın.

Performans ve Özelleştirme – Aracınızın görünümünü ve kullanımını değiştirin.

Wisps – Rakip takımların üstesinden gelmek ve öne geçmek için 14 muhteşem saldırı ve savunma itemi.

Macera Modu – Oyunculara temel oyun özelliklerinin ve karakterlerin tanıtıldığı benzersiz bir hikaye deneyimi.

Çeşitli Karakterler ve Sınıflar – Sonic evreninden 15 oynanabilir karakter ve hız, teknik ve güç olmak üzere üç karakter sınıfı.
 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Team Sonic Racing Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sumo Digital Dağıtıcısı: Sega Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler