Tekken 7 Sezon 3 Duyuruldu, İlk İki Karakter Zafina ve Leroy Smith

05.08.2019 07:46 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco, EVO 2019'da düzenlenen Tekken 7 büyük finalleri sonrasında, Tekken 7 için Sezon 3'ü duyurdu.
 
Sezon 3 seriden tanıdığımız Zafina, yeni karakter Leroy Smith ve henüz açıklanmamış iki karakter daha içerecek. (Bu karakterlerden birinin Metal Gear Solid'ten Solid Snake olacağının sinyali verildi fakat ardından EVO resmi twitter hesabı, Tekken finallerinde Snake videosu göstermenin küçük bir şaka olduğunu ve Sezon 3 karakter duyurusu ile alakası olmadığı belirterek Bandai Namco ile oyunculardan özür diledi.)
 
Zafina ve Leroy Smith Eylül 2019'da çıkacak. Üçüncü karakter ve yeni bir özellik bu kış; dördüncü karakter ve yeni dövüş sahnesi ilkbahar 2020'de çıkacak. Yeni hareketler, oyun istatistiklerini görüntüleme, güncellenmiş kullanıcı arayüzü, Practice işlevselliğini genişletme, tekrar ve ipuçları gibi özellikler içerecek çeşitli ücretsiz güncellemeler de yolda.
 
Tekken 7 PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 2 Haziran 2017'de çıkan oyunun satışları dünya genelinde dört milyon adeti aştı.

Sezon 3 duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 7 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 42 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler