Tekken 8 çapraz oyun desteğine sahip olacak

10.04.2023 13:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Aksiyon dövüş oyunun Tekken 8'in yönetmeni Katsuhiro Harada serinin en yeni yapımının çapraz oyun özelliğine sahip olacağını açıkladı. Franchise üzerinde yaklaşık 30 yıldır çalışan Harada, Twitter'da oyunun platformlar arası çapraz oyun desteğine sahip olup olmayacağını soran bir hayrana yanıt verdi. Yanıtı ise olumluydu.
 
Harada bu desteğin serinin önceki oyunlarında olmasını istemiş
 
 
 
Seri yönetmeni Katsuhiro Harada çapraz oyun desteği için çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları söyledi: "Önceki nesil konsollar piyasaya sürüldüğünde iki platform (PS4 - Xbox One) arasında çapraz oyun desteğini ekibe önermiştim. Ancak o zamanlar, karşılıklı çıkarlar ve P2P güvenlik sorunu sebepleriyle bu önerim defalarca reddedildi. Serinin yeni oyunu Tekken 8'de çapraz oyun desteğiyle ilgili hala bazı sorunlar var ancak bu desteğin oyunda yer alacağını söyleyebilirim."
 
Tekken 8 serinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak ve seride yer alan ikonik karakterleri bünyesinde barındıracak. Oyun üst düzey teknolojilerle beraber bizlere sunulacak ve gerek animasyonlar gerekse grafikler bu teknolojilerden yararlanacak. 
 
Tekken 8, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler