Tekken 8 için Marshall Law oynanış fragmanı yayınlandı

15.03.2023 13:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta yeni fragmanlarıyla ön plana çıkan dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Bandai Namco tarafından yayınlanan bu videoda Marshall Law adlı karaktere bir bakış atılıyor ve karakterin kostümüne, animasyonlarına ve daha fazlasına bakabiliyoruz.
 
Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil
 
 
 
Tekken serisinin yeni çıkış yapacak oyunu Tekken 8, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Oyun bizlere üst düzey bir dövüş aksiyon deneyimi sunmaya hazırlanıyor ve birçok geliştirmeyi bünyesinde barındırıyor.
 
Orijinal seri yapısının korunduğu ve günümüz teknolojileriyle yeniden hayat bulan grafikleriyle karşımıza çıkacak olan Tekken 8'de seride bulunan karakterler yer alacak ve bunları seçerek arenaya atlayabileceğiz. Yine her zamanki gibi rakibi alt etmek için çeşitli kombolar yapmaya çalışacak ve arenadan galip çıkmaya çalışacağız.
 
Oyunun Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz istek listenize ekleyebilirsiniz. 
 
Tekken 8 - Marshall Law oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler