Teknosa'dan PS4'e Gece Satışı Fırsatı

11.12.2013 14:29 Samet Konuksal

 
    Herkes için Teknoloji felsefesiyle Türkiye’nin 77 ilindeki 296 mağazasıyla teknoloji severlere ulaşan Teknosa, Türkiye’deki çok sayıda kişinin merakla beklediği PlayStation® 4’ü geceden tüketiciyle buluşturacak. PlayStation® meraklıları, 12 Aralık gecesi Sony Eurasia garantisi ve Teknosa ayrıcalığı ile sunulan sınırlı sayıdaki PlayStation®4’e sahip olabilecek.

    Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri Teknosa, Türkiye’de 13 Aralık’ta satışa çıkması sabırsızlıkla beklenen PlayStation®4’ü, 13 Aralık gece 00.00’dan itibaren İstanbul Cevahir AVM ve Ankara Ankamall Extra mağazalarında özel fırsatlarla satışa sunacak.

    Dünyada satışa sunulduğu ilk günde 1 milyon adedin üzerinde satılan PlayStation®4, Sony Eurasia garantisiyle Teknosa Cevahir mağazasında gece açılışına özel 75 şanslı tüketici tarafından 1399 TL’lik özel fiyatı ve toplam 400 TL değerindeki EA Sports FIFA14 ve Killzone Shadow Fall PlayStation®4 oyun hediyeleri ile birlikte satın alınabilecek. Teknosa Ankamall Extra mağazasında ise 50 şanslı tüketici 1399 TL’lik özel fiyatı ve Knack™ oyun hediyesi ile PlayStation®4 sahibi olabilecek.

    PlayStation®4 oyun konsolunun satışı aynı gece teknosa.com’da, İstanbul il sınırları içinde aynı günde teslimat imkanı ile devam edecek.

Dünya genelinde 2 milyon adedin üzerine çıktı
Dünya çapındaki toplam satışlarının 1 Aralık 2013 itibariyle 2.1 milyon adedi aştığı açıklanan PlayStation®4, 15 Kasım itibariyle Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da, 29 Kasım itibarıyle de Avrupa, Avustralya ve Latin Amerika’da piyasaya sürüldü. Dünya üzerinde 32 ülkede satışa sunulan PlayStation®4, son teknoloji grafikleri ve gerçekçiliğiyle tüm oyunlarının heyecanla beklendiği bir ürün olarak dikkat çekiyor.
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 596 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 1 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler