Tencent, Dark Star'dan Azınlık Hissesi Satın Aldı

26.01.2021 02:54 Gazali Çetinkaya

 
Çinli bilişim şirketi Tencent, Şanghay merkezli Dark Star'dan azınlık hissesi satın aldığını duyurdu.

Dark Star, Ekim 2018'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkan Souls benzeri aksiyon rol yapma oyunu Sinner: Sacrifice for Redemption'ın geliştiricisi.

Niko Partners analisti Daniel Ahmad tarafından belirtilene göre Tencent yakın zamanda konsol ve PC platformlarına odaklanan birkaç şirkete daha yatırımda bulundu.
 
Tencent en son geçtiğimiz günlerde Don't Starve, Oxygen Not Included ve Mark of the Ninja geliştiricisi Klei Entertainment'ın çoğunluk hissesini satın aldı ve 2020'de de toplam 31 oyun şirketine yatırım yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sinner: Sacrifice for Redemption Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dark Star Game Studios Dağıtıcısı: Dark Star Game Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler