Tencent, Leyou Technologies'i Satın Almak için Görüşüyor

10.07.2020 20:52 Gazali Çetinkaya

 
Çinli internet devi Tencent, Hong Kong merkezli holding şirketi Leyou Technologies'i satın almak için görüştüğünü resmi olarak duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Bloomberg'in paylaştığı haberde Sony Corporation'ın diğer firmalardan daha iyi bir teklif sunarak Leyou Technologies'i satın almaya çalıştığı belirtilmişti.
 
Tencent şu anda Leyou Technologies ile özel olarak konuşuyor ve bu sebepten dolayı önümüzdeki üç ay boyunca olası bir satın alma ve özelleştirme konusunda Leyou Technologies ile sadece Tencent görüşebilir.
 
Leyou Technologies aylık güncellemelerle süreç hakkında bilgi verecek.
 
Niko Partners analisti Daniel Ahmad tarafından belirtilene göre Tencent konsol, PC ve mobil oyun pazarında küresel olarak genişleme çalışmalarını sürdürüyor ve Leyou Technologies de çok sayıda yurt içi ve yurt dışı oyun geliştiricisine sahip kuruluş olduğu için onları satın almak bu genişleme planların bir parçası. 
 
Leyou Technologies bünyesinde Warframe geliştiricisi Digital Extremes, Gears Tactics geliştiricisi Splash Damage ve Samurai Shodown'un Batıdaki yayıncısı Athlon Games'i barındırıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler