Tencent Yeni Nesil Konsollara AAA Oyunlar Geliştirmek için Los Angeles'ta Stüdyo Kuruyor

01.07.2020 19:03 Gazali Çetinkaya

 
Tencent Games'e bağlı Lightspeed & Quantum, yeni oyun geliştirme stüdyosu Lightspeed Studio'yu Los Angeles'ta açacaklarını duyurdu.

Stüdyo AAA oyunlar geliştirmeye odaklanacak ve ilk proje de açık dünya türünde.

Stüdyoya Steve Martin liderlik edecek ve aynı zamanda geliştirme tarafında baş yapımcı rolünü üstlenecek. Steve Martin daha önce Rockstar Games'te Grand Theft Auto V ile Red Dead Redemption 2'de liderlik rollerinde çalışmıştı.
 
Steve Martin dışında Respawn Entertainment, 2K Games ve Insomniac Games'ten geliştiriciler de kadroda yer alıyor.
 
Steve Martin tarafından belirtilene göre "Birinci sınıf kalitede oyun geliştirilmesini stressiz bir çalışma ortamı ile birleştirerek yeni bir oyun kültürü dönemi başlatıyoruz. Geliştirici ekibimiz ilk günden itibaren bütünlük, proaktiflik, birlikte çalışma ve yaratıcılık ilkelerini temel alarak en yüksek çapta oyunlar geliştirmeye odaklanacak."

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler