Tencent'in Ubisoft'taki Payını Artırmak İstediği Bildirildi

05.08.2022 16:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Konuya aşina dört kaynakla konuşan Reuters'a göre Çinli sosyal ağ ve oyun firması Tencent'in Fransız oyun yayıncısı ve geliştiricisi Ubisoft'taki hissesini artırmak istediği bildiriliyor.
 
Çinli sosyal ağ ve oyun firması 2018'de Ubisoft'un yüzde beş hissesini satın aldı ve yakın zamanda Ubisoft'un kurucu ortağı Guillemot ailesiyle hissesini artırmak için görüşmelerde bulundu. Tencent'in şu anda 5,3 milyar dolar değerinde Ubisoft hissesi bulunuyor ve ne kadar daha hisse satın almak istediği belli değil. Ancak Tencent, iki kaynağa göre Ubisoft'un en büyük hissedarı olmak istiyor.
 
Kaynaklardan üçü, Tencent'in Ubisoft'taki hisselerin yüzde 15'ine sahip olan Guillemot ailesinden bir hisse satın almak istediğini belirtiyor. Bir diğer kaynak ise "Ubisoft, Tencent için çok önemli bir stratejik kurum olduğu için iki taraf da anlaşmayı imzalamaya kararlı" ifadelerini kullanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler