Tenet'ten Yeni Detaylar Açıklandı

23.06.2020 16:12 Özgür Eroğlu

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Tenet için bazı yeni detaylar açıklandı. Filmin yayınlanmasına her ne kadar kısa bir süre kalsa da hala çok fazla detay bilinmiyor. Yapılan röportajlar sonrasında öğrenilen bazı detayla şu şekilde:
 
- Filmin oyuncularından Kennet Branagh, Tenet'in dünyaya karşı oluşan küresel bir tehdidi konu aldığını söyledi. Ayrıca nükleer bir felaketin dünyanın başına gelebilecek en kötü şey olmadığını söyleyen Branagh, filmin nükleer bir felaketten daha kötüsünü konu aldığını söyledi.  
 
- Yönetmen Christopher Nolan, bu filmin zaman yolculuğu filmi olmadığının bir kez daha altını çizdi. Filmin, zamanın kendisi ve zamanın işleyebileceği farklı yollarla ilgili olduğunu söyledi.
 
- Son olarak ise Nolan, Robert Pattinson'ın oynadığı karaktere Neil denilebileceğini ve bu kimliklerde neler olduğunu asla bilemeyeceğimizi söyledi.
 
Tenet, 31 Temmuz'da vizyona girecek. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 17 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 30 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler