Tennis World Tour Duyuruldu, 2018'de Geliyor

19.05.2017 09:27 Gazali Çetinkaya

 
   Yeni tenis oyunu Tennis World Tour dağıtıcı Bigben ve geliştirici Breakpoint tarafından duyuruldu. 
 
   Yapılan açıklamaya göre, mümkün olan en iyi oyunu yapmak ve oyuncuların beklentilerini karşılamak için stüdyo Top Spin lisansında çalışan deneyimli ekibi Tennis World Tour için getirdi. 
 
   Oyun hakkındaki ayrıntılar şu anda yetersiz ancak dağıtıcı ve geliştirici ekip "sadık bir tenis simülasyonu sağlamak", titiz bir oynanış yaratmak ve her maçın gidişatını etkileyen çok çeşitli oyun stilleri ve stratejik seçenekler sunmak istiyor.
 
   Buna ek olarak, oyun Roger Federer, Gaël Monfils, Angelique Kerber, Garbiñe Muguruza ve daha 30'dan fazla oynanabilir tenis yıldızı sunacak.
 
   Daha fazla bilgi Gamescom 2017'de paylaşılacak.

   Tennis World Tour 2018'de konsollar ve PC için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tennis World Tour Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Breakpoint Dağıtıcısı: Bigben Interactive Tür: Spor Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler